Baia Rosie Resort

Baia Rosie Resort

Complexul Baia Rosie din Slanic va ofera oportunitatea unei vacante de neuitat in vile de vis, intr-un mic paradis.
Unic din punct de vedere al designului in stil mediteranean si al caderii de apa impresionanta a piscinei, complexul pune la dispozitia clientilor 47 camere duble si 2 apartamente dotate cu aer conditionat, room service, TV cablu si internet, intr-o atmosfera eleganta si distinsa, pentru a asigura confortul si buna dispozitie a oaspetilor sai.

Servicii: Strand cu izvor captat de apa sarata,piscina cu apa dulce in cascada, jacuzzi, teren de sport, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, inchiriere ATV.

www.baiarosieresort.ro

Hotel Orizont

Hotel Orizont

Hotel Orizont este un spatiu elegant cu atmosfera prietenoasa, potrivit pentru cupluri tinere in cautare de liniste si romantism, dar si pentru familii.

Toate cele 45 locuri de cazare dispuse in camere cu doua paturi, dotate cu TV-cablu, frigider, telefon si incalzire centrala, beneficiaza de aceleasi principii ale armoniei si bunului gust.

Restaurantul modernizat intr-o arhitectura deosebita, are o capacitate de 180 de locuri in interior si de 40 de locuri pe terasa suspendata, in aer liber.

www.statiunea-slanic.ro


Hotel Prahova Plaza

Hotel Prahova Plaza

Cu o locatie deosebita, situat in centrul istoric al orasului Ploiesti, Hotel Prahova Plaza va sta la dispozitie cu servicii la standarde internationale de calitate.
Hotelul reprezinta una din cele mai mari investitii de acest gen din zona, conceput pentru client in cele mai mici detalii. Pentru ca in activitatea si viata noastra de zi cu zi avem nevoie de atmosfera oficiala a unei intalniri de afaceri sau a unei conferinte, fie cadrul armonios si intim al unei cine romantice sau doar putina liniste si decenta, Hotel Prahova Plaza este locul special in care toate aceste caracteristici se reunesc cu succes.

www.hotelprahova.ro


Hotel Capitol

Hotel Capitol

Situat in orasul Valenii de Munte, un oras linistit cu aprox. 10000 de locuitori, la numai 30 de km de Ploiesti, Hotel Capitol este singurul hotel de 3*** din toata intinderea Ploiesti-Brasov.
Hotelul va pune la dispozitie 30 de camere, modern mobilate, double sau single.Hotelul mai dispune si de o sala de mese cu o capacitate de 70 de locuri, adaptabila si pentru mese organizate( botezuri, majorate, petreceri private)
Pe durata sejurului va veti putea bucura de urmatoarele facilitati : sala de fitness, masaj somatic si de recuperare executat de profesionisti, sala de conferinte, excursii cu gratar in aer liber.
De asemenea veti avea parte de distractie la Serile Romanesti organizate la Restaurantul Taverna Romana.

www.hcapitol.ro

Statiunea Slanic