Hotel Slanic

Hotel Slanic

Clientii nostri sunt prietenii si oaspetii nostri de onoare. Hotel Slanic creeaza din orice scurta vizita un eveniment deosebit, ce este gata sa coloreze marile momente din viata dvs, transformand simplele conferinte, petreceri in compania colegilor sau pur si simplu cateva zile romantice alaturi de cei foarte dragi, in amintiri de neuitat.

Barul si terasa hotelului va stau la dispozitie cu o larga varietate de bauturi alcoolice si nonlcoolice. Vinurile fin alese din podgorii nationale si internationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national sau international oferite de bucataria noastra.

Baza de tratament din incinta Hotelului Slanic este dotata cu aparatura moderna, unde pot fi tratate diverse afectiuni reumatismale, respiratorii, utilizandu-se atat procedurile clasice de recuperare cat si proceduri moderne de tratament.
Bolile cronice ale aparatului respirator beneficiaza de tratament complex recuperator reprezentat de microclimatul de salina, aerosoloterapie, electroterapie, kinetoterapie respiratorie, masatoterapie. Persoanele care lucreaza in noxe respiratorii pot beneficia de cure pentru prevenirea bolilor, cure de sanatate adresate persoanelor sedentare si cure geriatrice acestea fiind o parte din tratamentele care completeaza tabloul activitatii de prevenire si tratament.

Multitudinea de servicii si facilitati sunt avantajele cazarii aici, iar cotarea de 2 stele impune tarife mai mult decat atractive.

Va asteptam cu drag!

Facilitati:
- Restaurant cu o capacitate de 125 locuri - Bar si terasa - Baza de tratament proprie - Sala de conferinte - Sala de sport - Parcare proprie

1 2 3 4
5 6 7 8
9 10