Termeni si conditii

Termeni si conditii1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului www.hotelslanic.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul www.hotelslanic.ro
Site-ul www.hotelslanic.ro este proprietatea firmei SC Valdor SRL, cu sediul Str.13 Decembrie nr.15, Slănic Prahova, Romania inregistrata la registrul comertului cu J 29/888/1992 C.I.F RO 1333674, numit pe parcursul acestor termeni si Hotelslanic.ro. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Hotelslanic.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Hotelslanic.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. Hotelslanic.ro a fost creeat pentru a oferi o imagine completa asupra Hotelului Slanic.

4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica SC Valdor SRL . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. SC Valdor SRL isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Acceptarea termenilor si conditiilor Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina. Aceşti Termeni şi condiţii de folosire se aplică pe termen nelimitat de la prima accesare a Hotelslanic.ro. Ele pot fi modificate de SC Valdor SRL în orice moment, fiind recomandat ca utilizatorul să verifice la fiecare accesare versiunea curentă, marcată prin « Data ultimei modificări ».

Data ultimei modificari: 07.09.2010

Statiunea Slanic